skip to Main Content
contact managers nulmeting opruimen Feng Shui

Hou je van een goede kop thee of koffie en wil je een afspraak  met mij maken? Heb je vragen over het officeconsult? Het herindelen van een werkruimte? Wat Nine Star Ki karakterprofielen kunnen betekenen bij de invulling van een vacature of het goed functioneren van teams? Neem dan vooral contact op!

Ik vind het altijd leuk om te helpen, maar ga je zeker niet lastig vallen met nieuwsbrieven, give-aways en andere schreeuwende marketinguitingen. Waarom niet? Ik heb er zelf een hekel aan, dus pas het ook niet toe bij anderen.

In de basis ben ik online zichtbaar, maar ik ben en blijf een ondernemer die het liefst offline opereert. Of mijn oplossing de beste is voor jouw probleem en of het klikt, dat komen we alleen te weten tijdens een gesprek. Stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier of geef een belletje, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bereikbaarheid

Aangezien ik veel opereer binnen de driehoek Amsterdam-Rotterdam-Utrecht en regelmatig bij klanten op locatie ben, zal ik misschien niet altijd telefonisch bereikbaar zijn. Mijn klanten geef ik graag de volle aandacht, op zulke momenten heb ik mijn telefoon uitstaan. Ik vraag je begrip hiervoor.

Contactgegevens

Erinn
Personal Organizer – Feng Shui
De Goorn (NH)

Telefoon & E-mail
06-1422 1614
info@erinn.nu

KvK nummer
37143734

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden

Contactformulier

Back To Top