skip to Main Content
contact, Nine Star Ki

Hou je van een goede kop thee of koffie en wil jij als organisatie een afspraak  met mij maken om mij beter te leren kennen? Heb je vragen over het karakterprofiel en of dit mogelijk de beste oplossing is voor jullie openstaande vacatures? Neem dan contact op!

Ik vind het altijd leuk om mee te denken, maar ga je zeker niet lastig vallen met nieuwsbrieven, give-aways, webinars en andere schreeuwende marketinguitingen. Waarom niet? Ik heb er zelf een hekel aan, dus pas het ook niet toe bij anderen. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Hoe ik word ervaren door klanten kun je lezen onder de referenties.

Of mijn oplossing de beste is voor jouw probleem en of het klikt, dat komen we alleen te weten als we nader contact hebben. Stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier of geef een belletje, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bereikbaarheid

Aangezien ik veel en route ben en dagelijks ook vaste tijdsblokken in plan om de karakterprofielen te schrijven, zal ik niet altijd telefonisch bereikbaar zijn. Mijn klanten geef ik graag de volle aandacht. Op zulke momenten heb ik mijn telefoon uitstaan. Ik vraag je begrip hiervoor.

Contactgegevens

Erinn
Nine Star Ki astrologie
De Goorn (NH)

Telefoon & E-mail
06-1422 1614
info@erinn.nu

KvK nummer
37143734

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden

Contactformulier

Back To Top