skip to Main Content
contact managers nulmeting opruimen Feng Shui

Hou je van een goede kop thee of koffie en wil je een afspraak  met mij maken om mij beter te leren kennen? Heb je vragen over het officeconsult en of dit mogelijk de beste oplossing is voor jouw probleem? Overweeg je een werkruimte te herindelen en wens je overzichtelijk op een rij wat de plussen en minnen zijn? Weten wat Nine Star Ki karakterprofielen kunnen betekenen bij de invulling van een vacature of het goed functioneren van je team? Neem dan vooral contact op!

Ik vind het altijd leuk om mee te denken, maar ga je zeker niet lastig vallen met nieuwsbrieven, give-aways, webinars en andere schreeuwende marketinguitingen. Waarom niet? Ik heb er zelf een hekel aan, dus pas het ook niet toe bij anderen. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Hoe ik word ervaren door klanten kun je lezen onder de referenties.

In de basis ben ik online zichtbaar, maar ik ben en blijf een ondernemer die het liefst offline opereert. Of mijn oplossing de beste is voor jouw probleem en of het klikt, dat komen we alleen te weten als we nader contact hebben. Stuur mij een bericht via onderstaand contactformulier of geef een belletje, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bereikbaarheid

Aangezien ik veel op locatie ben bij klanten en ook en route ben tussen afspraken door, zal ik misschien niet altijd telefonisch bereikbaar zijn. Mijn klanten geef ik graag de volle aandacht, op zulke momenten heb ik mijn telefoon uitstaan. Ik vraag je begrip hiervoor.
Mijn werkgebied omvat de Randstad (Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en een stukje van Gelderland.

Contactgegevens

Erinn
Personal Organizer – Feng Shui
De Goorn (NH)

Telefoon & E-mail
06-1422 1614
info@erinn.nu

KvK nummer
37143734

Privacy Statement

Algemene Voorwaarden

Contactformulier

Back To Top